Pro-Paraplu - Toelichting

Toelichting

Introductie

Pro-paraplu:

Pro-paraplu, uw leverancier van exclusieve paraplu’s.
Pro-paraplu staat garant voor hoogwaardige kwaliteit en een persoonlijke service tegen concurrerende prijzen.

Hoogwaardige kwaliteit:

Onze paraplu’s worden vervaardigd door specialisten. Dagelijks wordt erop toegezien dat de kwaliteit van ons handgemaakt product gewaarborgd blijft. De productie, maar ook het materiaal, zijn aan strenge eisen gebonden. Voor het regenscherm wordt Pongé Zijde gebruikt. Deze hoogwaardige textielsoort biedt tal van voordelen: Het is sterk, heeft een mooie natuurlijke uitstraling, laat zich gemakkelijk bedrukken en is in iedere gewenste kleur leverbaar.

Persoonlijke service:

Voor een advies op maat en een duidelijk antwoord op al uw vragen kunt u ten alle tijden contact opnemen met Pro-paraplu via ons contactformulier, per e-mail of telefoon. Onze accountmanager maakt graag een afspraak met u voor een goed advies.

Concurrerende prijzen:

Met Pro-paraplu bent u verzekerd van concurrerende prijzen omdat we ons product rechtstreeks vanuit de fabriek leveren. Geen tussenkomst van groothandels of wederverkopers. Dit levert niet alleen ons, maar ook u, een aanzienlijk inkoopvoordeel op.

Pro-paraplu werkt volgens het aloude principe: Afspraak is afspraak. Dit ziet u direct terug in onze offertes. We leveren kwaliteit tegen een all-in-prijs. Productie, bedrukking en levering worden samen verrekend tot één prijs, exclusief BTW. Wij sturen geen onverwachte facturen op basis van nacalculatie.

Inclusief levering:

De kosten voor het leveren van uw totale order op één afgesproken adres in Nederland is door Pro-paraplu opgenomen in de all-in-prijs.

Betaling:

Na de bevestiging van uw order, dient 30% van het totale orderbedrag aanbetaald te worden.

Uw persoonlijke paraplu – in slechts 8 stappen:

  1. U maakt een keuze uit de diverse soorten paraplu’s uit het assortiment van Pro-paraplu.
  2. U maakt een keuze voor de kleur van het regenscherm.
  3. U bepaalt het aantal paraplu’s dat u wilt bestellen.
  4. U stuurt Pro-paraplu de opdruk voor uw paraplu digitaal toe. (Vermeld tevens de PMS-kleur en de gewenste breedte van de opdruk.)
  5. U ontvangt een bevestiging van de order in de vorm van een aanbetalingnota. (De aanbetalingsnota bedraagt 30% van het totale orderbedrag.)
  6. Na de ontvangst van uw aanbetaling wordt de order in gang gezet.
  7. U voorziet Pro-paraplu van het door u gewenste afleveradres in Nederland.
  8. Uw paraplu’s worden op het afgesproken afleveradres bezorgd.

Dealerschap

Beschikt u over een onderneming en spreken de werkwijze en de mogelijkheden u aan dan is het mogelijk om een dealerschap aan te gaan. Op deze wijze heeft u een perfect toeleverancier voor paraplu’s in ruimste zin des woord.

Pro-Paraplu is een onderdeel van een familieconcern dat over meerdere vestigingen beschikt waaronder in het Verre Oosten, naast paraplu’s zijn wij óók toeleverancier zijn voor andere producten.

Wij zijn altijd op zoek naar partners binnen de Benelux. Uiteraard trachten wij het beste product en de beste service tegen aantrekkelijk prijzen te bieden, dit bij voorkeur met geschikte partners.

Als partner kunnen wij u flexibiliteit, meedenken en transparantie bieden om ‘gezamenlijk’ opdrachten te verkrijgen.

Heeft u interesse dan kunt u te allen tijde met ons contact opnemen.
Bekijk de pagina over dealerschap.